best free html templates

JURA COLAB Oversikt

Med Jura har bedriften tilgang til nyskapende kommunikasjons- og samarbeidsverktøy.
Takket være Juras mobile tilnærming og filosofi, vil brukerne føle seg engasjert uansett
hvor de er, med en sømløs mobilopplevelse fra hvilken som helst enhet.  

Å være sterkere sammen er en følge av solid involverende kommunikasjon og evnen til å
ta innovasjon og utvikling på alvor. Evner man å vise praktiske gjennomføringsevner med forbedringstiltak og involverende kommunikasjon, bygger man tillit overfor omgivelsene
og forsterker relasjoner som er viktige for bedriftens fremtid.

Transformer gruppesamarbeid

  

Benytt kraften til teamene på en sikker samarbeidsplattform ved å dele kunnskap, filer, wikier og få kontakt med eksperter fra hele organisasjonen uavhengig av deres rolle eller beliggenhet.

Akselerer prosjektsamarbeidet

 

Hold prosjekter på sporet og få dem til å fullføre ved å gjøre alle diskusjoner om til handlingselementer, noe som reduserer behovet for møter og e-post betydelig.

Enkelt og sikkert samarbeid om filer

 

Del filer med kunder og partnere som bruker filsamhandlingsprogramvare, med behov for å kjenne filtillatelser for konfidensielle dokumenter og sikre at teamet ditt alltid har riktig versjon av filer.

Driv ansattes engasjement og produktivitet

 

Få raskere fremdrift med Jura Collaboration-løsning. Innebygde godkjennings-verktøy som øker ansattes tilfredshet, Som også betydelig øker ansattes engasjement.

Akselerer innovasjon

 

En gruppesamarbeids programvare for alle som kan dele innsikt og foreslå nye ideer rundt fokuserte kampanjer. Jura reduserer tiden det tar for firmaideer å gå fra en ny idé til å ringe til handling til utførelse og i prosessen akselererer innovasjonen.

Bygg et smidig samfunn

 

Lag diskusjonsgrupper på en integrert, sikker samarbeidsplattform med byråer, leverandører, leverandører, studenter, studenter, jobbsøkere, kontorlokaler eller et hvilket som helst annet medlem av bedriftens økosystem som er avgjørende for virksomhetens suksess.

Hjelp kundene raskere

 

Bygge dypere kundeforhold med direkte kundeinteraksjon ved å bringe dem til bedriftens sikre samarbeidsplattform.

Arbeid mens du er mobil

 

Få tilgang til prosjektet ditt hvor som helst på hvilken som helst enhet. Bygget for mobil, med Jura kan du få tilgang til hele prosjektet uansett hvor du er, slik at du alltid får det du trenger.

Få nye ansatte opp å kjøre raskere

 

Jura kobler sammen gamle og nye ansatte. Nyansatte har øyeblikkelig tilgang til prosjekter, eldre beslutninger, dokumenter for å sikre at de raskt kan oppnå full produktivitet.

Ta beslutninger på alle nivåer

 

Reduserer byråkrati, styrke individuelle ansatte på alle nivåer og gi en direkte kommunikasjons-vei til beslutningstakere og ledelse

Mobirise
Adresse

Base Media AS
Dåpaløkka 13
3231 SANDEFJORD

Kontakt

Email: salg@basemedia.no
Phone: +47  922 96 900